Inner Beauty 

Aandacht voor de inner beauty brengt jouw focus naar je eigen besturingspaneel, op je eigen weg, onderweg naar wat jou gelukkig maakt. 
Die weg is niet altijd makkelijk. Maar geeft je uiteindelijk wel de meeste voldoening en de meeste energie.
Omdat je je dan in balans en ontspannen voelt en in lijn met het leven.

Chakra therapie

Chakra therapie is het balanceren van de chakra's, hierdoor wordt verstoorde energie weggenomen en wordt het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans gebracht. Chakra therapie is geen medicijn, maar het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest.

Reiki

Reiki brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en verminderd fysieke en emotionele klachten. Het vitaliseert zowel lichaam als geest en een Reiki behandeling voelt als een liefdevolle warme afgifte van energie. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen.

Meditatie

Mediteren is in het hier en nu zijn. Volg je adem, tel in- en uitademing, of zeg in stilte een mantra. Bij mediteren observeer je je gedachten zonder ze te veroordelen: zo probeer je tot je ware kern te komen. Er zijn enorm veel manieren om te mediteren en ook allerlei redenen om ermee te beginnen: om te ontspannen bijvoorbeeld, om bij jezelf te komen, of om te gaan met (negatieve) emoties